Växtförsäljning

Björktorps Trädgård

Fina växter till din trädgård!


Hos oss kan du beställa andra växter till hela din trädgård, allt från buskar, träd, häckar, barrväxter och frukt/bär till rosor, perenner och klängväxter.


Hör av dig via mail på bjorktorpstradgard@gmail.com för offert!


Varför ska du handla av oss?


Vi samarbetar med flera av landets bästa odlare av buskar, träd, klängväxter, rosor, frukt & bär, barrväxter och perenner. Vi har noga valt ut de som visat sig leverera bäst och friskast växtmaterial till oss.


 

Om du ska anlägga en ny trädgård är kostnaden för växter ofta stor. När man betalar mycket vill man också ha kvalitet. Det kan vi erbjuda dig om du handlar och beställer växter genom oss. Är du inte nöjd tar vi kontakten med odlaren och framför dina synpunkter. 


Fördelen med att beställa direkt från odlaren är att växterna skötts exemplariskt fram till dagen för leverans. Det är positivt för den fortsatta överlevnaden om växterna får en obruten kedja av omsorg innan plantering. Med andra ord får du färska och friska växter om du handlar av oss. Vi tar noga hand om dina växter tills du hämtar dem här.


Innan vi säljer växterna vidare till dig som kund besiktar vi dem så att de ser ut att må bra, inte har skador på grenar eller bark och beskär i vissa fall grenar som inte ska vara kvar.

Vi har under säsong  möjlighet att beställa hem de flesta  växter som du behöver till din trädgård.


Vi har cirka en till två veckors leveranstid, detta för att odlaren ska hinna plocka upp och få fram de växter som du ska ha. Udda sorter kan ha något längre leveranstid, och tidigt och sent på säsongen kan växterna också vara slut i lager. Men normalt sett kan vi få fram allt, och dessutom i alla tänkbara storlekar. Färdigvuxna häckar, riktigt stora buskar och ännu större träd. Det finns perenner i små och stora krukor, så kallade solitärer och även prydnadsgräs, klängväxter, frukt & bärbuskar, barrväxter och alléträd.


 

Prismässigt håller vi ungefär samma nivå som i vanliga butiker. Vi vill inte konkurrera om priset utan värdesätter att vi med stolthet kan leverera bra varor.


 

 

Växterna kommer med lastbil direkt till oss på Björktorps Gård i Nyköping och du kan hämta dem här eller boka frakt hem till dörren. Då kommer jag personligen och lastar av växterna hos dig och kan även hjälpa till att ställa ut dem på rätt plats mot extra ersättning. Kom gärna med önskemål på växter och storlekar så får du en offert. Eller be om hjälp så väljer jag ut dina växter.

Behöver du hjälp att välja ut rätt växter för din trädgård? Boka en tid med Trädgårdscoachen!

Kontakta Helena på telefon 070-522 43 62

Björktorps Trädgård & Trädgårdsmakaren

Bottenkarshyttan Björktorp

611 95 Nyköping

Copyright © All Rights Reserved

Tel: Helena Åhlund  070-5224362

E-mail: tradgardsmakaren@gmail.com